Máme BEJBY!

PM
Tým Profimed
čtení na 2 min
Sdílet na
Když jsem před 23 lety zakládala PROFIMED, tak by mne ani ve snu nenapadlo, že bychom někdy prodávali zdravotnické pomůcky pro miminka, chytré hračky a knížky či kultovní dětské brýle z Kalifornie.

Díky malému Maxíkovi jsem ale před 2 lety neodmítla exkluzivního zastoupení švédsko-americké značky Fridababy. A když už jsem začala přemýšlet, jak budeme distribuovat trubičky na prdíky a bezpečné odsávačky nosů, tak jsem si řekla, že bych mohla postavit celý koncept nového obchodu, stejně tak jak jsem krok za krokem vybudovala PROFIMED.

A tak začal příběh PROFIMED BABY. Více než rok jsem konzultovala s pediatry, porodními asistentkami, dětskými psychology a s mnoha maminkami, co jim chybí, jaké vychytávky by mi mohli doporučit a co si myslí o vzorcích, které jsem jim postupně předkládala.

Podařilo se mi najít spoustu úžasných produktů a doufám, že se vám budou také líbit. Většinu z nich jsme s Maxíkem vyzkoušeli doslova na vlastní kůži a můžeme se za ně osobně zaručit.

Navštivte náš nový butik v pražské nákupní galerii Westfield Chodov nebo náš internetový obchod na adrese www.profimedbaby.cz a dejte nám vědět, jak jste s nimi spokojeni vy.

Přeji vám krásné a pohodové léto, hodně sluníčka, radosti, zábavy, výletů do přírody, společných zážitků… třeba vás k nim budou inspirovat i naše noviny, které jsou nyní přílohou speciálu časopisu Maminka – Cestujeme s dětmi.

 

S láskou!

Alexandra Kala
zakladatelka PROFIMEDu

 

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny