DENTAL ANTI-AGING

PM
Tým Profimed
čtení na 2 min
Sdílet na
Vzhled a barva zubů výrazně dokreslují obraz, kterým působíme na své okolí. Estetický vzhled „úsměvu“ v souladu se zdravím zubů je dnes již pro mnoho lidí jednou z priorit. Malou poznámkou se proto nyní vrátíme k jednomu z průkopnických řešení péče o zuby, spojeným se zlepšením jejich zdraví a vzhledu prokazatelným omlazením. Tím řešením je použití patentované technologie biomimetické remineralizace v zubní pastě SWISSDENT CRYSTAL.

Název technologie má jistě potenciál vyděsit svou složitostí 🙂. Řadě odborníků je samozřejmě naprosto jasný a my se jej nyní pokusíme přiblížit zjednodušeným výkladem každému. 

Biomimetická remineralizace je proces, který si jde v přeneseném významu dobře představit jako rekonstrukci. Je tedy odpovědí na demineralizaci – stav, ke kterému v průběhu času u naší skloviny dochází, jak kvůli nedostatkům v dentální hygieně, tak po konzumaci některých potravin a nápojů. Biomimetická remineralizace je principem přirozené mineralizace. Do zubní skloviny (a to i do hlubších vrstev) ukládá materiály téměř identické těm, ze kterých je zubní sklovina přirozeně tvořena. Tím dochází k její obnově co do barvy, tvrdosti a dalších fyzikálních vlastností, do stavu, který přirozená sklovina má. V případě SWISSDENT CRYSTAL jde o složku glycerofosfát vápenatý a tato přirozená látka průkazně doplňuje do zubu ztracené minerály. Děje se tak v průběhu čištění. Tím potlačuje stárnutí zubu, chrání před vznikem zubního kazu, snižuje jejich případnou přecitlivělost a dodává jim nový bílý zářivější vzhled.

Spojení vysoké a kvalitní regenerace skloviny s mimořádně nízkou hodnotou abrazivity činí ze SWISSDENT CRYSTAL jednu z nejšetrnějších past na trhu a umožňuje tak široké využití. Její nízká abrazivita je umožněna přítomností rostlinného enzymu papainu, který umožní odstranění zubního plaku i při nízké abrazivitě. K eliminaci škodlivého plaku dochází rovněž díky vysokému obsahu další přírodní látky – xylitolu. Pasta neobsahuje škodlivé konzervanty a je bez fluoridu. I proto je vhodným přípravkem pro každou věkovou skupinu, obzvláště pro prořezané stálé zuby adolescentů. SWISSDENT CRYSTAL lze doporučit osobám trpícím dentinovou hypersenzitivitou (přecitlivělostí zubů) a jistě i těm, kteří si přeji potlačit stárnutí zubů. Pastu lze použít pro čištění manuální, ale především i pro elektrické zubní kartáčky, což je vlastnost, kterou většina zubní kosmetiky spíše nemá.

Produkty

Skladem > 5 ks
Ihned na

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny