TePe podporuje „Růžovou stužku“, projekt zaměřený na boj proti rakovině prsu

PM
Tým Profimed
čtení na 2 min
Sdílet na
Společnost TePe, která už téměř 60 let působí v oblasti péče o orální zdraví, se letos v říjnu opět zapojí do projektu Pink Ribbon (Růžová stužka), jehož hlavním cílem je zvyšování povědomí o rakovině prsu a podpora jejího výzkumu. I v letošním roce jej TePe podpoří prodejem výrobků podporujících zdraví.

Historie iniciativy Pink Ribbon sahá do roku 1992 a již tradičně je s ní spojen měsíc říjen. Během něj organizace i jednotlivci spojují své síly, aby podpořili výzkum této nemoci. TePe, jakožto mezinárodní společnost, která se zasazuje o udržitelnost a rozšiřování povědomí v oblasti zdraví, se do projektu Pink Ribbon zapojuje taktéž, a to celosvětově – v loňském roce přispěla na tyto účely díky globálním akcím částkou přes 100 000 EUR.

Kartáčky zahalené do růžova
Nejoblíbenější zubní kartáčky společnosti TePe proto i letos v říjnu dostanou růžový obal označený stužkou. Z každého prodaného kusu bude věnováno 10 Kč / 0,40 EUR na podporu výzkumu rakoviny prsu a zvyšování informovanosti v této oblasti. Sortiment, který bude do této kampaně zařazen, se na jednotlivých trzích liší, vždy se však jedná o výrobky, pro které byly použity materiály z udržitelných zdrojů a jež byly vyrobeny ve Švédsku pomocí 100% obnovitelné energie.

Zapojit se může každý
Do akce Pink Ribbon se může zapojit každý z nás, a to nákupem růžově označených výrobků. Sortiment z kolekce TePe PINK RIBBON je k dostání v síti prodejen Profimed, na profimed.cz a u vybraných obchodních partnerů.

O společnosti TePe:
TePe Oral Hygiene Products je švédská společnost, která byla založena roku 1965. Nabízí funkční sortiment mezizubních kartáčků, zubních kartáčků a zubních nití, které vyvíjí ve spolupráci se stomatologickými odborníky s cílem propagovat a podporovat orální zdraví. Vývoj i výroba výrobků TePe jsou realizovány v ústředí firmy v Malmö, dceřiné společnosti poté výrobky nabízejí na trhu v osmi státech a distributoři zajišťují jejich prodej v 80 zemích. Za svou dosavadní historii se společnost TePe globálně zasloužila o výrazné zlepšení kvality péče o zuby.

Produkty

Na prodejnách
Ihned na
Na prodejnách
Ihned na

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny