On-line předporodní kurzy díky nemocnici U Apolináře

PM
Tým Profimed
čtení na 2 min
Sdílet na
Období před porodem se často pojí nejen s těšením se na miminko, ale také s nejistotou a řadou otázek. O to těžší to mají nastávající maminky právě teď, kdy se nemohou účastnit předporodních kurzů, na které se zapsaly a navíc se potýkají s pandemií a nouzovou situací v zemi.

Na otázky týkající se koronaviru a těhotenství nemá doposud žádný z odborníků směrodatné stanovisko. Důvodem je relativně krátká doba, po kterou se s COVID-19 potýkáme. Avšak podle pozorování dosavadního průběhu nemoci a zkušeností z předchozích epidemií, nebyl vypozorovaný vztah mezi přenosem viru u matky a dítěte. Zároveň se ani neprokázalo, že by COVID-19 ovlivňoval plod.

Přesto je namístě dbát zvýšené opatrnosti. Těhotné ženy jsou obecně náchylnější k onemocněním. Chřipka, nachlazení nebo jiné virové onemocnění pro ně může znamenat závažné riziko. Pro více informací ohledně koronaviru a těhotenství doporučujeme čerpat z ověřených zdrojů, kterým je např. porodnice.cz. Nenajdete-li odpověď právě na Vaší otázku, máte možnost se zeptat odborníka.

Na zrušení předporodních kurzů zapříčiněného pandemií rychle zareagovali odborníci z jedné z nejrespektovanějších porodnic. Profesionálové z porodnice U Apolináře své předporodní kurzy spustili on-line. Nastávající rodiče tak mají možnost připravit se na průběh porodu, šestinedělí a kojení se zkušenými porodními asistentkami ze svých domovů. Na předporodní přípravu se mohou přihlásit rodiče z celé republiky.

 

Vybírat můžete z řady termínů na tomto odkaze https://www.apolinar.cz/terminy-kurzu/

Porodnici U Apolináře dlouhodobě podporujeme a vážíme si jejích lékařů i porodních asistentek, proto nás velmi těší, že přichází s takovým pokrokovým řešením.

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny