Myjete si pořád ruce? Máme dobrou zprávu pro suché, citlivé a namáhané ruce

PM
Tým Profimed
čtení na 2 min
Sdílet na
Až 80% infekčních onemocnění se přenáší dotykem rukou. A proto je správné mytí rukou mýdlem nejdůležitějším preventivním hygienickým opatřením.

Platí to i pro koronavirus, díky kterému žijeme již několik týdnů ve speciálním režimu. A jestliže si Češi doteď běžně myli ruce 10krát za den, dnes je toto číslo mnohonásobně vyšší – stále a stále dokola si myjeme ruce mýdlem, používáme dezinfekční gely či jiné prostředky, nasazujeme a sundáváme rukavice... Zvýšená hygienická opatření proti zákeřnému viru pomáhají, ale co tomu říkají naše ruce?

Ty velmi trpí. Jsou vysušené a dehydratované.

A co teď?

Vyzkoušeli jsme za vás krém na ruce Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturizer od britského výrobce Salcura. Formule krému na rozdíl od běžné kosmetiky, která udržuje hydrataci pouze povrchově, podporuje samoléčebné schopnosti kůže a obnovuje její vlastní bariéry  pomocí vitamínů, minerálů a živin ve 100% přírodní kvalitě. Přípravek je vhodný i pro péči u dermatitidy a lupenky!

Zeoderm krém obsahuje mimo jiné lněný olej, který svými  vynikajícími protizánětlivými vlastnosti zklidňuje podrážděnou pokožku a prostřednictvím vysokého obsahu omega mastných kyselin vyživuje a zjemňuje suchou kůži. Nejdůležitější ingrediencí však zůstává přírodní vulkanický Zeolit, který dokáže vázat a eliminovat toxiny z pokožky a obsahuje mnoho minerálů, které pleť revitalizují.

 

Krém nanášejte nejméně 3-4 krát denně, a pokud začnou příznaky suché kůže ustupovat, snižujte frekvenci.

Zpočátku se může objevit i lehký pocit mravenčení, ale měl by rychle zmizet – znamená to, že formule účinkuje.

 

A aby byl účinek co největší, doporučujeme přípravek Zeoderm kombinovat s vyživujícím sprejem Bioskin Dermaspray Intensive. Ten se nejdříve na namáhanou a suchou pokožku nastříká a krátce poté se aplikuje krém.

Krém Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturizer může používat celá rodina včetně dětí od jedenácti let a to nejen na ruce, ale i na obličej či tělo. 

Produkty

Salcura Bioskin Junior Bath Milk - koupelové mléko pro děti, 200 ml
Outlet
Skladem 2 ks
Ihned na

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny