HEAL – můj příběh

PM
Tým Profimed
čtení na 3 min
Sdílet na
Nápad vytvořit HEAL vznikl díky mým pracovním zkušenostem s nutraceutiky, a především díky mým synům a mé lásce ke zvířatům.

Jmenuji se Birgitte, je mi 56 let, jsem šťastně vdaná, jsem matkou dvou synů, Alexandra a Patricka. Naši rodinu doplňují dva zlatí retrívři Jacky a Duke a dva koně Indigo a Sorpresa.

Mám dva koně a dva psy, kteří dostávají perfektně vyvážené, kvalitní jídlo. Nedokázala jsem pochopit, JAK JE MOŽNÉ, že si dáváme tolik záležet na optimalizaci jídla pro naše zvířata, ALE neděláme to stejné sami pro sebe a pro naše blízké? My lidé obvykle sníme jednoduše to, na co máme zrovna chuť, aniž bychom se zamýšleli nad tím, jestli tím přijímáme všechny živiny, které naše tělo potřebuje.

Další impuls přišel v období, kdy oba naši synové odešli na univerzitu a já si začala dělat starosti o jejich jídelníček. Vždy jsme doma jedli zdravě, takže vyrostli s poměrně dobrými stravovacími návyky. Život na univerzitě je však jiný, času je málo a v bytech na kampusu je často jen velmi malá kuchyň. Naše konverzace byly často právě o jídle. „Jíte dostatek ovoce a zeleniny? Kupujete si potraviny v bio kvalitě? Snažíte se, aby váš jídelníček byl dostatečně pestrý?“

A tak jsem pátrala po zdravém, organickém, rostlinném a praktickém jídle pro naše chlapce, aby na denní bázi dostávali vše, co jejich těla potřebují. Několik takových produktů jsem našla, ale všechny obsahovaly zahušťovadla, sladidla, umělé příchutě a jejich základem bylo pouze pět nebo šest základních, často jen velmi levných ingrediencí. To zdaleka nebylo to, co jsem hledala. Po 20 letech zkušeností s  nutraceutiky (vitamíny, minerály a přírodní látky) a sledování nejnovějších vědeckých výzkumů jsem věděla naprosto přesně, co hledám.

Na základě těchto zjištění a se svými znalostmi v oblasti výživy jsem se proto rozhodla, že vytvořím vlastní produkt HEAL – v PRÉMIOVÉ kvalitě, 100% bio, vyrobený z 34 různých super potravin, z nichž každá má v celkovém složení svůj význam. HEAL je obohacený o protizánětlivé složky, ingredience pro podporu správné funkce střev a několik kmenů probiotik. Složení HEAL je naprosto čisté, s hromadou přírodních vitamínů a minerálů bez jakýchkoliv aditiv a s pH 6, které pomáhá neutralizovat kyselé prostředí v našem těle. Vegani jistě ocení také extra vitamín B12 a rostlinné bílkoviny z mandlí, chia semínek a goji bobulí. A tomu spousta vlákniny (15 g v jednom jídle) z mnoha různých zdrojů, která je velmi důležitá pro udržení zdravé střevní mikroflóry a tím i pro správné fungování imunitního systému.  

H.E.A.L znamená „Holistic Eating and Living“, holistický přístup ke stravování a životu. HEAL je kompletně vyváženou náhradou stravy, zároveň je ale mnohem víc, než jen jídlem. HEAL vám pomáhá udržet pestrost a vyváženost stravy a přijmout optimální množství živin a vlákniny na denní bázi. Díky jídlu HEAL už nemusíte dělat žádné kompromisy ve vašem zdraví, a to ani ve chvílích, kdy nestíháte.

Produkty

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny