H.E.A.L. 100% ORGANICKÁ POTRAVINA - ZDRAVÝ ZÁKLAD STRAVY

PM
Tým Profimed
čtení na 5 min
Sdílet na
Recept na zdraví zní jednoduše... nízký stres, dostatek spánku, pohybu a především kvalitní potraviny.

Zjednodušeně by se dalo říci, že JSME TO, CO JÍME. Jak však na to? Jak si zajistit aspoň jednou denně kvalitní a vyvážený základ, který dodá našim buňkám vše, co potřebují?

H.E.A.L je 100% ORGANICKÉ JÍDLO, dokonale vyvážený zdroj živin, vitamínů, minerálů a probiotik v jedné dávce. Je to plnohodnotné jídlo, které potřebujete, pokud nemáte čas ani energii se zabývat vyváženým jídelníčkem, anebo když potřebujete podpořit vaše tělo při zvýšené fyzické zátěži, nemoci či stresu.

H.E.A.L obsahuje komplexní dávku čerstvého ovoce, zeleniny, obilovin, rýže, semínek, ořechů, bylin a koření, která je obohacena o laktobacily.

H.E.A.L. obsahuje zdravé tuky, bílkoviny a pomalé sacharidy, dále řadu přírodních vitamínů a minerálů získaných z organických superpotravin.

H.E.A.L je unikátní zdroj všech látek, které jsou potřebné k zajištění kvalitního fungování našeho těla v jedné porci.

H.E.A.L podporuje imunitu, obsahuje protizánětlivé složky a neutralizuje kyselé pH.

H.E.A.L. složení:

  • Rostlinné bílkoviny

    Bílkoviny jsou pro nás velmi důležitou živinou, jsou jedním z hlavních stavebních kamenů pro naše svaly, kosti a další tkáně v našem těle. Maso je sice velmi bohatým zdrojem bílkovin, ale není pro náš organismus nejlepší volbou. Rostlinné bílkoviny mají nulový obsah cholesterolu a mají i lepší stravitelnost. Pokud navíc dodržujete vegetariánskou či veganskou stravu, je potřeba si dostatečný příjem bílkovin hlídat. H.E.A.L. obsahuje rostlinné bílkoviny pocházející z těch nejlepších možných zdrojů: mandle, goji, chia semínka, ovsa nebo rýže.
  • Dobré sacharidy

    Sacharidy jsou primárním zdrojem energie pro naše tělo, a proto tvoří hlavní část naší stravy. Je potřeba upřednostňovat sacharidy s pomalým vstřebáváním, které vám stabilně dodávají energii po několik hodin, na rozdíl od rychlých sacharidů, po kterých přichází rychlý nástup energie a následně útlum. Jedno jídlo H.E.A.L. obsahuje 45 gramů pomalých sacharidů, což je kolem 390 kalorií, které udrží člověka aktivního po celé hodiny, bez obav z přibírání na váze. Zdrojem jsou: organický oves, organická rýže, organická semena a ořechy, organické ovoce a zelenina.
  • Vláknina

    Dostatečný příjem vlákniny výrazně snižuje rizika onemocnění střev. Vláknina pomáhá našemu trávení a funguje jako kartáč střev, kdy odpadní látky opouštějí rychleji náš organismus. Je výhradně rostlinného původu. H.E.A.L. obsahuje 32 různých rostlin jako je čekanka, kadeřávek, brokolice, špenát, květák a mnoho dalších. Jedna jediná porce H.E.A.L. pokrývá více než polovinu doporučené denní dávky vlákniny.
  • Zdravé tuky bohaté na Omega 3 a 6

    Nenasycené tuky nám pomáhají bojovat se záněty, podporují zdraví srdce, udržují funkci mozku a nervového systému a snižují hladinu cholesterolu. Nenasycené zdravé mastné kyseliny, známé také jako Omega 3 a 6, jsou druhy tuků s největšími přínosy pro lidské zdraví. Naše tělo je nedokáže samo produkovat, takže je potřebujeme získat je ve stravě. V H.E.A.L. jsou zdroji zdravých tuků olivový olej, chia semínka, mandle a kokos.
  • Raw vitamíny a minerály extrahované ze superpotravin

    Vitamíny a minerály se běžně používají jako doplňky stravy, bohužel však většina z nich je synteticky vyrobená. Není pochyb o tom, že přírodní vitamíny a minerály z jejich původních zdrojů a s jejich přirozenými enzymy jsou organismem lépe absorbovány. H.E.A.L. obsahuje 26 vitamínů a minerálů získaných ze superportravin v raw formě, což znamená, že byly extrahovány při teplotě pod 46,1 ° C. 
    H.E.A.L. je navíc obohacen o vitamíny B12 a D.
  • Přírodní probiotika a enzymy

    Zdraví zásadním způsobem ovlivňuje stav střevní mikroflóry. Probiotika udržují zdravou střevní mikroflóru, a tím posilují celkový imunitní systém, který se pak lépe brání nemocím, infekcím a alergiím. Enzymy účinně podporují trávení a obnovují střevní mikroflóru. H.E.A.L. obsahuje živé bakterie, které podporují střevní mikrobiom.
  • Byliny a koření

    Použití bylin a koření v jídle je často podceňováno, přitom mohou přinést našemu tělu řadu zdravotních benefitů. Mnoho z nich jsou silné antioxidanty, které pomáhají chránit před nepříznivými vnějšími vlivy. Například skořice pomáhá snížit hladinu cukru v krvi, kurkuma je protizánětlivá, nebo česnek snižuje riziko kardiovaskulárních chorob. HEAL obsahuje kurkumu, zázvor, česnek, skořici, vanilku a petržel.

Složení H.E.A.L. je 100 % organické, veganské, bezlepkové, bez laktózové, bez obsahu sóji a sladidel, aditiv a zahušťovadel. Příprava je jednoduchá, stačí smíchat 2 vrchovaté odměrky prášku s vodou nebo například s mandlovým nebo ovesným mlékem, důkladně protřepat a je hotovo. Prášek HEAL lze také přidat například do smoothie nebo do ovocného džusu.

H.E.A.L. (Holistic Eating and Living) byl vytvořen, aby praktickou formou pomohl optimalizovat zdraví lidí s aktivním životním tempem. Svým složením a formou nápoje je však vhodný i pro seniory, nebo jako optimální dávka živin při rekonvalescenci či dietě.

JSME TO, CO JÍME
JSME H.E.A.L

Produkty

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny