Chraňte dětské oči před slunečním zářením

PM
Tým Profimed
čtení na 3 min
Sdílet na
Věděli jste, že dětské oči se snadněji poškodí slunečním zářením? Mají totiž v poměru k oku větší zornice a průhlednější čočky než dospělí. A přesto jen necelá třetina rodičů pořizuje svým dětem ochranné sluneční brýle. Možná i proto, že jsou dětem nepohodlné, nehezké a velmi rychle se ničí. Značka Babiators přichází s řešením, vyrábí stylové a bezpečné sluneční brýle pro ty nejmenší. Konečně něco pro děti, co je zdravé a není to “hnusné” :)

Myšlenka vyrobit vysoce kvalitní sluneční brýle, které budou zároveň cenově dostupné, odolné, a cool se zrodila před pár lety v hlavě Američanky Molly Fienningové. Během čekání s dětmi a dalšími rodinami pilotů na základně Beaufort v Jižní Karolíně, až se její manžel, stíhací pilot Ted, vrátí ze cvičného letu. Zatímco děti vyhlížely stíhačky a mhouřily oči proti slunci, všechny dospělé chránily stylové „letecké“ brýle. Molly se krátce na to svěřila manželovi s nápadem vyrobit podobné brýle pro děti. „Tak je udělejme, a nazveme je Babiators,“ řekl Ted.

Molly a Ted přizvali k novému projektu své přátele z univerzity, Carolyn a Matthewa a v roce 2011 zamířila na startovací dráhu nová společnost Babiators. Z malého rodinného podniku se brzy stala velká firma a dnes létají jejich úžasné, bezpečné a stylové brýle do více než 30 zemí světa. K nim se nyní přidává také Česká republika.

Bezpečné!  Brýle Babiators 100 % chrání oči dětí při objevování světa a dobrodružstvích, která při tom zažívají. Všechny výrobky Babiators splňují nejvyšší mezinárodní standardy v bezpečnosti a ochraně.

Odolné. Pro děti musí být nošení slunečních brýlí zábava a nesmí jim bránit v žádném pohybu – i proto jsou Babiators velmi příjemné na dotek, elastické a prakticky nezničitelné.

Cool!  V brýlích Babiators se budou cítit jako filmové nebo rockové hvězdy. Ať už si vyberou srdíčkové obruby Heartbreakers nebo dají přednost řadě Agent či Surfer s polarizačními skly, mohou si připadat (právem! :) jako dospělí.

 

Babiators přináší zcela nový typ zákaznického servisu a záruky. Pokud dojde k poškození nebo ztrátě brýlí do jednoho roku od nákupu, dostane klient nový kus zdarma (zaplatí jen poštovné). Stačí, když se do 30 dnů od nákupu zaregistruje na www.profimed.cz.

Brýle Babiators se vyrábí ve třech velikostech – 0-2 let, 3-5 let a 6+ Nejmenší tak spolehlivě sedí i batolatům a jejich balení obsahuje praktický silikonový pásek, který brýle udrží na svém místě. 

Sluneční brýle pořídíte na našem e-shopu nebo je můžete vyzkoušet v butiku PROFIMED Baby v pražském obchodním centru Westfield Chodov a ve vybraných prodejnách PROFIMED (OC Palladium, OC Nový Smíchov, Metropole Zličín v Praze, Galerie Vaňkovka v Brně).

 

Produkty

BABIATORS The Sweetheart polarizační sluneční brýle, bílé, 3-5 let
Zenysro
Polarizační
Skladem > 5 ks
Ihned na

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny