Pro lásku ke kudrnám: Lee Stafford zachraňuje kudrnaté vlasy

PM
Tým Profimed
čtení na 5 min
Sdílet na
Kudrnaté vlasy dokážou řádně potrápit – jsou suché, lámavé, krepaté a nepoddajné. A i přes tu největší snahu se je často nedaří zkrotit a dostat pod kontrolu. Novinka od Lee Stafford přináší profesionální řešení, které opravdu funguje, a to i v domácí péči. Lee Stafford vyvinul účinnou a ucelenou řadu pro kudrnaté a vlnité vlasy For The Love of Curls, která se stala v Londýně hitem – a kterou nyní můžete exkluzivně zakoupit také v sortimentu Profimed.

Přírodní složení a inovativní technologie

Hladké, pružné a jasně definované kadeře potřebují zvláštní péči. Veškeré produkty z řady For The Love of Curls britské značky Lee Stafford proto obsahují ty nejlepší dostupné, klinicky ověřené složky z přírodních surovin, v bio kvalitě a udržitelného původu. Značka využívá nejmodernější technologické inovace a složení přípravků, vhodné pro vegany i vegetariány, vyvíjí ve vlastních laboratořích Biochemistry Lab. Tamní tým specialistů vytváří z rostlinných sloučenin přírodního původu nejpokročilejší bioaktivní složky s maximální účinností. Samotné produkty jsou pak vždy nezávisle testovány na skutečných, ochotných dobrovolnicích – nikdy ne na zvířatech.  

Odpověď na potřeby žen s kudrnatými vlasy

Patříte-li mezi ženy s vlnitými či kudrnatými vlasy, pak jistě víte, že nabídka sortimentu právě pro tento typ kadeří není dostačující. Dle provedených průzkumů se 32 % žen domnívá, že na trhu není dostatek produktů, které podpoří texturu vlnitých či kudrnatých vlasů, a to zároveň takových, které by neobsahovaly agresivní chemikálie a chápaly potřeby různých typů kadeří. Proto Lee Stafford vytvořil ucelenou řadu produktů vhodnou pro široké spektrum typů zvlnění – od volných „esíčkovitých“ vln až po těsné „afro“ kudrny, jež jsou velmi náchylné k poškození. Řada Lee Stafford For The Love of Curls byla vyvinuta tak, aby obsahovala produkty od čištění až po styling, které mezi sebou lze libovolně kombinovat dle potřeb uživatelek.

Veškeré produkty z řady For The Love of Curls jsou:

  • bez silikonů,
  • bez parabenů,
  • bez sulfátů,
  • bez alkoholu,
  • bez minerálních olejů,
  • bez minerálních vosků,
  • netestované na zvířatech,
  • veganské,
  • se složením odpovídajícím metodě Curly Girl.

A navíc splňují specifické potřeby jednotlivých typů vln a kudrlin:

  • U vlnitých vlasů podporují lehké tvarování, definování a udržení dokonalé podoby vln.
  • Kudrnatým vlasům dodávají hloubkovou výživu, kterou tak nutně potřebují, chrání je proti krepatění, vlhkosti a podporují definici vln.
  • Všem typům vln a kadeří (od volných až po těsné „afro“ kudrny) pak zajišťují potřebnou hydrataci, ochranu před UV zářením a starají se o dokonalý vzhled.

Složení odpovídající metodě CG

Veškeré produkty For The Love of Curls britské značky Lee Stafford jsou vyvíjeny tak, aby splňovaly potřeby metody Curly Girl, zkráceně CG. Jejím primárním cílem je vedle dokonalého vzhledu kudrlin a vln především zkrocení jejich krepatění, dát sbohem suchosti a probudit vlasy k životu. Produkty používané k této metodě musí být šetrné k samotným vlasům i vlasové pokožce, nesmí obsahovat silikony, sulfáty, alkoholy a další chemické látky, které vysušují nebo zatěžují vlasová vlákna.

V produktech For The Love of Curls najdete například:

  • kokosový olej – pro hebké vlasy;
  • kakaové máslo – superpotravinu bohatou na antioxidanty;
  • gel z listů aloe vera – pomáhá zadržovat vlhkost uvnitř vlasu;
  • bambucké máslo – dodává hydrataci;
  • mastné kyseliny (zejm. omega-9) – podporují hloubkovou hydrataci.

Od šamponu přes masku až po olej

Kroky, které na sebe navazují a pomáhají utvářet vytoužený styl – od základního mytí až po finální styling. V řadě For The Love of Curls naleznete všechny produkty, které vám jednoduše a bez námahy pomohou i v domácích podmínkách dosáhnout výsledků jako ze salonu.

  • Jemně čisticí šampon For The Love of Curls bez obsahu sulfátů šetrným, avšak efektivním způsobem odstraní z kudrnatých a vlnitých vlasů veškeré nečistoty. Díky obsahu kokosové vody, kakaového a bambuckého másla kadeře navíc vyživí, hydratuje a dodá jim svěží, zdravě vypadající vzhled.
  • Kondicionér pro kudrnaté a vlnité vlasy For The Love of Curls v dalším kroku nejen usnadní rozčesávání, ale dodá vlasům extra porci výživy a hydratace. Obsažené aktivní látky včetně provitaminu B5 podpoří poddajnost, hebkost a lesk vlasů – ty jsou pak vyhlazené a jasně definované.
  • Extrémně vysušené či zplihlé kudrny pomůže napravit intenzivní hydratační maska For The Love of Curls. Ta zbaví vlasy krepatění, opraví poškozené prameny, oživí nevýrazné kadeře a ochrání je před lámavostí. Obsažené výživné oleje dodají hydrataci a proteiny posílí jednotlivé vlasy zevnitř.
  • Finišující sérum For The Love of Curls dodá díky obsahu výživných olejů kudrnatým a vlnitým vlasům hloubkovou hydrataci, aniž by je zatěžovalo. Po jeho použití jsou vlasy lesklé, dokonale definované, hladké, pružné a plné života.
  • Nejen intenzivní hydrataci, ale i oslnivý lesk dodá krepatým a vysušeným vlnitým vlasům vyhlazující, rychle se vstřebávající olej For The Love of Curls. Jednotlivé kadeře uhladí, vyživí, zjemní, zanechá je zářivé a usnadní finální styling.

Elegantní a udržitelné obaly

Všechny produkty For The Love of Curls, stejně jako i ostatní sortiment Lee Stafford, jsou prodávány v elegantně působících lahvích s prémiovým matným povrchem a reliéfně zdobeným uzávěrem, na který lze láhev snadno postavit, a spotřebovat tak obsah až do poslední kapičky. Lahvičky nejen ozdobí vaši koupelnu, ale navíc jsou vyvinuté s důrazem na udržitelnost, aby dokonale plnily svůj účel a zároveň nezatěžovaly planetu – jsou vyrobeny s použitím minimálně 30 % recyklovaného plastu a vynikají zjednodušeným procesem recyklace (snadné vypláchnutí díky odnímatelnému uzávěru).

O značce Lee Stafford

Za značkou Lee Stafford stojí cenami ověnčený britský kadeřník Lee Stafford, který začal své produkty prodávat v roce 2001 ve 250 britských pobočkách drogerie Boots. Díky profesionální kvalitě a vysoké účinnosti, která nikdy nezklame, se jeho vlasová kosmetika rozšířila do 26 zemí po celém světě a udává směr ostatním. Značka je tu pro všechny, kteří chtějí i v domácích podmínkách dosáhnout vytouženého účesu a dopřát si ten krásný pocit sebejistoty, jako když odchází ze salonu. Je pro ty, kteří touží být dokonale nedokonalí, nedbat na pravidla, odvážit se vystoupit z davu a vyjádřit svůj jedinečný styl.

Produkty

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny