SWISSDENT - Kreativní soutěž s Filmovým festivalem

PM
Tým Profimed
čtení na 1 min
Sdílet na
Vyfoťte nejlepší, nejhezčí, nejvtipnější, jednoduše nejkreativnější fotografii ztvárňující „A co umí Vaše pasta?“ Fantazii se meze nekladou a čím kreativnější, originálnější nebo zábavnější snímek bude, tím lepší! Inspiraci můžete naleznout ve výtvorech studentů UMPRUM a dalších fotografií, které naleznete na Instagramu „swissdentart“

Zařaďte se do soutěže

Fotografii označte hashtagem #swissdentart a uveřejněte jí na svém vlastním instagramovém profilu nebo nahrajte přímo sem, na stránky soutěže. Pomocí hashtagu bude vaše fotografie nahrána a zařazena do soutěže  a na soutěžní Instagram.

Sdílejte váš snímek

Sdílej svojí fotku na sociálních sítích. Svůj snímek „a co umí vaše pasta“ nahraj na Facebook PROFIMED, sdílej se svými kamarády a nasbírej nejvíc lajků. Nejoblíbenější facebookovou fotografii odměníme krásným dárkem od SWISSDENTU.

Vyhrajte!

Výherce NEJ fotky se zúčastní 51. filmového festivalu v Karlových Varech, bude ubytován v luxusním hotelu Windsor a získá 2 vstupenky na sobotní (2. 7. 2016) promítání a další vstupenky v rámci KVIFF. Ale to není vše, můžete soutěžit o dalších 9 krásných cen, balíčků luxusní kosmetiky SWISSDENT. Soutěž startuje 24. května a končí 24. června. Výherci budou vyhlášeni již v pondělí 27. června 2016.

 

Více informací naleznete zde

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny