Maxipes Fík a Špindl SkiOpening

PM
Tým Profimed
čtení na 6 min
Sdílet na
Děti se mohou těšit na bohatý program a spoustu dárků s motivy Maxipsa Fíka, které pro ně společnost TePe připravila. Více informací o programu grand openingu naleznete zde https://www.facebook.com/events/1760371250893780/ A to není všechno! Pro milovníky lyžování jsme připravili soutěž o pět sad jednodenních skipasů pro 2 osoby, které budete moci využít právě tento víkend. Skipasy doplní užitečné sady TePe, které přijdou vhod nejen na horách. Soutěž probíhá od 6. do 9. 12. na facebookové stránce PROFIMEDU.

Pravidla soutěže o skipasy - Skiareál Špindlerův Mlýn

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE

Pořadatelem a organizátorem soutěže v rámci facebookové stránky PROFIMED (dále uváděno jako soutěž) je společnost Profimed, s.r.o. se sídlem Ječná 2, 120 00 Praha 2, IČ: 25158694, DIČ: CZ25158694, zapsaná v obchodním rejstříku, vedená Městským soudem v Praze (dále jen „pořadatel“). Tato soutěž není organizována ani pořádána sociální sítí Facebook (https://www.facebook.com). Soutěž není sociální sítí Facebook žádným způsoben spravována, sponzorována nebo podporována, sociální síť Facebook není se soutěží nijak spojena.

2. DOBA PLATNOSTI SOUTĚŽE

Soutěž probíhá v období od 6. 12. 2016 do 9. 12. 2016 včetně (dále jako doba platnosti soutěže). Odpovědi na soutěžní otázku je možné vkládat přímo do komentáře příspěvku po výzvě organizátora soutěže na příslušné facebookové stránce v příslušném soutěžním příspěvku.

3. ÚČAST V SOUTĚŽI

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 18 let, které do komentáře pod příspěvkem vloží svou odpověď na soutěžní otázky. Každý účastník se může této soutěže zúčastnit pouze jedenkrát, tzn. s jedním facebookovým profilem a jednou odpovědí na danou otázku. Ze soutěže budou vyřazeny všechny soutěžní profily obsahující odpovědi, které budou jakýmkoliv způsobem odporovat obecně závazným právním předpisům, obecně přijímaným pravidlům morálky či občanského soužití či které budou jakýmkoliv jiným způsobem odporovat účelu, kterým pořadatel sleduje podporou své facebookové stránky. Posouzení vhodnosti či souladu s těmito pravidly přísluší pouze pořadateli. Ze soutěže budou vyřazeni všichni soutěžící, kteří nesplní podmínky účasti v soutěži uvedené v těchto pravidlech soutěže nebo tato pravidla poruší.

4. VÝHRY, PODMÍNKY ZÍSKÁNÍ VÝHER

Z doručených platně zadaných správných odpovědí na soutěžní otázky bude do 12:00 dne 9. 12. 2016 vylosováno 5 výherců. Jména výherců budou zveřejněna na facebookové stránce společnosti Profimed po 12:00 dne 9. 12. 2016, v den ukončení soutěže. Výherci budou následně kontaktování prostřednictvím facebookové zprávy, kde budou zároveň vyzváni, aby pořadateli sdělili své telefonní číslo. Uživatel, který vloží do komentáře příspěvek obsahující odpověď na soutěžní otázku, může během doby platnosti soutěže získat výhru pouze jedenkrát. Po celou dobu platnosti soutěže bude ustanovena také porota složená ze zástupců pořadatele soutěže, která bude hodnotit to, zda nejsou soutěžní příspěvky v rozporu s těmito pravidly. Porota je oprávněna rozhodnout o vyloučení soutěžícího, jsou-li pro to dané důvody uvedené v těchto pravidlech. Výherce bude kontaktován pořadatelem soutěže, či společností, kterou pořadatel touto komunikací pověří, prostřednictvím facebookové zprávy. Výherce bude vyzván, aby si výhru vyzvedl v sobotu 10. 12. ve Špindlerově Mlýně po předchozí telefonické domluvě s pořadatelem. Pokud výherce nesdělí pořadateli soutěže příslušné potřebné kontaktní údaje, výhra automaticky propadá.

5. VYLOUČENÍ ZE SOUTĚŽE

Ze soutěže jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k pořadateli či k agenturám pověřeným zajištěním této soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni všichni účastníci, kteří jakýmkoliv způsobem nevyhoví těmto pravidlům.

6. PRÁVA A POVINNOSTI POŘADATELE

Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit deklarovanou výhru výhrou obdobného typu a odpovídající hodnoty; dále právo kdykoliv změnit pravidla soutěže včetně doby její platnosti či soutěž ukončit.Výhry nelze směnit za hotovost nebo požadovat vydání jiné výhry, než je pořadatelem stanovena. Výhry nejsou převoditelné na jinou osobu. Pořadatel neodpovídá za nedoručení výhry v případě, že si výherce výhru nepřevezme osobně ve stanoveném termínu.

7. OSOBNÍ ÚDAJE

Zveřejněním své odpovědí na soutěžní otázku v příspěvku umístěném na facebookové stránce pořadatele dle článku 3. těchto pravidel každý účastník: a) uděluje pořadateli soutěže v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 480/2004 Sb. v platném znění souhlas s použitím svých osobních údajů, které pořadateli poskytne v souvislosti se svou účastí v soutěži, pro obchodní a marketingové účely pořadatele, zejména pro účely zasílání obchodních sdělení; b) uděluje pořadateli v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., zákonem č. 40/1995 Sb. a zákonem č. 480/2004 Sb. v platném znění souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, adresa, e-mailová adresa, případně dalších údajů, které v souvislosti se svou účastí v soutěži pořadateli poskytne, za účelem prověření jeho platné účasti v soutěži, předání výhry v soutěži a pro další obchodní a marketingové účely pořadatele, a to na dobu 5 let; též s jejich zveřejněním pod uživatelským jménem na facebookové stránce pořadatele. Soutěžící zároveň vyjadřuje souhlas s tím, aby tyto osobní údaje byly v plném rozsahu a k účelům výše uvedeným zpracovávány i prostřednictvím třetích osob pověřených pořadatelem. Účastník soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi a pořadateli soutěže a nikoliv elektronické sociální síti Facebook.Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Soutěžící má právo svůj souhlas odvolat, a to písemnou formou na adresu sídla pořadatele, a dále práva dle § 21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. zejména právo přístupu k údajům, které se jej týkají, a právo je opravit, zablokovat nebo požadovat jejich likvidaci, jakož i právo na omluvu. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení pořadateli a má za následek vyloučení soutěžícího z další účasti ve hře včetně ztráty nároku na předání výhry, bude-li doručeno před jejím předáním.

8. PRAVIDLA SOUTĚŽE, ROZHODNÉ PRÁVO

Úplná pravidla soutěže jsou po celou dobu její platnosti na facebookové stránce pořadatele, v rámci které je soutěž organizována . Tato soutěž a právní vztahy z těchto pravidel vyplývající se řídí českým právem. Zapojením se do soutěže dle článku 3. těchto pravidel každý soutěžící schvaluje tato pravidla a instrukce, které jsou uvedeny na soutěžních dokumentech, a přistupuje k nim. Rozhodnutí poroty bude ve všech směrech konečné a závazné; žádný účastník soutěže nebude mít právo verdikt zpochybňovat a porota nebude rozhodnutí jakkoliv vysvětlovat nebo o něm diskutovat. Cena v soutěži není nijakým způsobem vymahatelná.

V Praze dne 6. 12. 2016

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny