Léto jsme odstartovali na Bloges Marketu

PM
Tým Profimed
čtení na 1 min
Sdílet na
Spojení Fashion & Beauty & Baby a charitaty je to správné prostředí pro Profimed baby. S radostí jsme podpořili 15. ročník BLOGES MARKETU v úžasném prostoru Gauče.

Tuto úžasnou společenskou událost mají na svědomí přední české blogerky a influencerky.  Zkuste si jen tak pořídit oblečení fashion girls a stylových maminek za pár korun.

A navíc v duchu udržitelné módy, která se z opovrhovaného přístupu k oblékání rychle mění v celosvětový trend.

Co si oblékla Nikol Moravcová na prvním rande se svým manželem? Šťastné tričko Andrei Sestini Hlaváčkové? Na jakém mole předváděla Zuzka Stráská tyto šaty?

BLOGES MARKET byl opět energický, inspirativní a především pohodový. Nikol Moravcová moderovala celý den s úžasnou energií entuziasmem, nechyběla dobrá káva, výborné gastro, koncert a dětský koutek pro všechny instamommies.

Především však TOMBOLA, jejíž výtěžek byl na místě předán Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové pro podporu dětí v dětských domovech.

PROFIMED podpořil tombolu výběrem dárků, které potěší každou Blogerku :) Slavné Tweezerman pinzety, Swissdent sady pro krásný úsměv,  retro pasty Marvis nebo kultovní sluneční brýle Babiators z Kalifornie.  

Těšíme se zase za rok :)

 

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny