KRÁSNÉ JEMNÉ RTY ZA KAŽDÉHO POČASÍ

PM
Tým Profimed
čtení na 2 min
Sdílet na
Balzám na rty v kalíšku nebo v tyčince? Ať je Vaše volba jakákoli, během zimy je péče o rty velmi důležitá. Aby byly jemné, zdravé a bez prasklin.

BALZÁMY NA RTY V KALÍŠKU - KRÁSNÉ NEJEN NA POHLED..

Výživné balzámy na rty s máslovou konzistencí dodávají rtům potřebnou hydrataci a lesk. Jsou ideální pro suché a popraskané rty. Bambucké máslo a rýžový vosk poskytují dlouhodobou hydrataci, výživu a rty zvláčňují. Široká škála barevných odstínů podtrhujících přirozenou barvu rtů zaručí, že si zcela jistě vybere každá z Vás.

Vybrat si můžete ze šesti odstínů a vůní:

GUAVA, JASMÍN, DIVOKÁ RŮŽE, KDOULE, S GRANÁTOVÝM JABLKEM A MANGEM.  

PRO PŘÁTELE KLASIKY

Výživné balzámy na rty v tyčince obsahují jojobový, slunečnicový, mandlový a sezamový olej, dále – včelí, karnaubský a kandelilový vosk s uklidňujícími a antioxidačními vlastnostmi. Balzámy dokonale hydratují a zvláčňují i velmi citlivé rty. Můžete si vybrat v jemně barevných odstínech nebo bezbarvé. Pro obzvláště citlivé rty je k dispozici Balzám na rty s aloe vera. Vyznavači outdoorových aktivit ocení Balzám na rty se slunečnicovým olejem s ochranou proti slunci SPF20.

Ať už si vyberete jakýkoliv z KORRES balzámů, vaše hedvábně jemné rty jejich péči jistě ocení. Můžete se s nimi v kapse vydat do zasněžených hor nebo jen na malou procházku. 

PROTO VYZKOUŠEJTE VŮNĚ BALZÁMŮ A NECHTE SE OKOUZLIT LEHKÝMI BAREVNÝMI ODSTÍNY.

Produkty

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny