I čištění zubů může být zábava

PM
Tým Profimed
čtení na 1 min
Sdílet na
Protože víme, že vám na zdraví zubů vašich dětí opravdu záleží, připravili jsme pro vás zábavný edukační program o správném čištění zubů.

Tým dentálních hygienistek a značka Philips Sonicare vám i dětem ukáží, jak na to. Seznámit se můžete také s nejnovějším sonickým zubním kartáčkem pro děti, vybaveným interaktivní aplikací s partou barevných příšerek.

Edukační program pod taktovkou odborníků ze společnosti Philips proběhne v pátek 17. a 24. 3. v Praze v OC Palladium a OC Chodov vždy od 14:00 do 20:00.



20. 3. se na náš tým můžete těšit v Olomouci Galerii Šantovka od 10:00 do 16:00. V sobotu 18. 3. a 25. 3. se s námi můžete setkat opět v Praze v OC Palladium a OC Chodov vždy od 12:00 do 18:00.


V rámci programu si budete moci vyzkoušet nový sonický kartáček pro děti Philips Sonicare for kids s bluetooth, který je propojen s interaktivní a edukativní aplikací pro tablet, jejíž hlavní hrdina – roztomilý Sparkly – se vašim dětem stane průvodcem ve správném čištění zubů.

Pokud nový sonický kartáček pro děti Philips Sonicare for kids s bluetooth zakoupíte nyní, obdržíte k němu jako dárek hrníček s roztomilým Sparklym. Akce platí do vyprodání zásob.
 

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny